1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1758582

Sv: Silly Season
grattis till en stabil hemmaseger.

Någon hos oss som utmärkte sig? Tycker Calof, Djuse och Pär Lindholm sett bra ut det jag sett i andra matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Det ser generellt sett lovande ut det här, med tanke på situationen. Tänk om någon kunde droppa pengar till en center med lite spets och tyngd till det där, då jävlar kan det bli riktigt roligt till och med.

Johansson verkar ha gått all-in här, för han är det nästan nu eller aldrig. Vad blir nästa jobb om det skulle bli fiasko för honom, Västervik? Jag tror han driver skiten ur dem, fullständigt.
Två första matcherna för säsongen, två av Europas kanske 6 bästa lag? Ingen slump, han kommer vilja gå in i säsongen på SHLs maxtempo, att kvalitén för att maxprestera i den farten saknas är han naturligtvis medveten om.

Spännande att se mot Västerås när det verkligen gäller. En spelare som Byron kommer dominera mentalt i hela ligan, kommer han i riktig form efter jul blir han stenhård. Det är inte Noah Welch som spelar i Panterns 3e backpar direkt. Paris och Hedman har också en enorm respekt på den här nivån. Eidstedt och Paris väger vardera 100 kg och bägge kan åka skridskor, de kan dominera hela slottet i allsvenskan Hedman likaså.
Björklund, Karlqvist och Edblom har alla rutin för allsvenskan också.

Jag tror inte man värvar något mer namnkunnigt nu, möjligtvis efter jul beroende på hur det ser ut. En toppcenter med lite karaktär vore drömmen.
Kommentera