1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480831 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1770534

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
Carl Lejonkräk: Då tycker vi olika, men bara en av oss håller på Modo och den andre är mest ute.för att provocera så... Sanningen kanske ligger mitt emellan...

Själv tycker jag att Thomas, wilson, Welch och många andra var riktigt bra förutom de svenska spelare som listades.

Gällande tabellplacering var Brynäs näst sämst i hela shl efter jul. Endast Karlskrona tog färre poäng. Hade man nästa sämsta spelatruppen efter jul?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
J F K: Jag håller på Modo absolut.
Att Brynäs var sämst under en period kvittar när tabellen summeras efter 52 omgångar eller? En skitsäsong som vanligt för Brynäs oavsett.

En sak är klar och det är att du känner dig provocerad och det är ju tråkigt men det innebär inte för den sakens skull att jag provocerat.

Jag tippade Modo på kvalplats och sågade Huras innan säsongen och blev i vanlig ordning kallad för provokatör av dig och inte ens med facit i hand ger du dig om truppens styrka, talande måste jag säga.
Kommentera

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
J F K: nej de var inte bra.

Du måste se "return om investment", jag tror skulle du jämföra det mellan shl och allsvenska sportcheferna - är svartvadet cementerad i botten.

Filppula var bra men de var knappast något som var en produkt av svartvadets scouting och kunskap. En bra center som producerat var ledig svartvadet värvar in per panik.

Sedan hur kan man ens påtala att han gjort ett bra jobb. Det var övertydlig hela året att Modo var för veka på målvaktssidan. Ändå förstärker han på andra poster. Köper ej argumentet att ingenting fanna tillgängligt - en bra sportchef hade haft d som prio och löst det. Åtminstone tagit in en ersättare försökt - han visade nog inte ens intresse för honken.

Spelarna i relation till pris var knappast bra ifjol. Sen är det svartvadets ansvar att värva spelare som kompletterar varandra. Bygga ett lag - totalt misslyckande.

Jag ifrågasätter om han har rätt typ av kunnande för denna post. Han var en fantastisk spelare och har gjort massor för klubben men nej det är inte = bra sportchef - tycker det är dumt att försöka ta hans rygg bara för han är en legend i klubben. Han har en ledningsroll nu och då får han kritiseras se bara på alla bolagsledningar knappast vinden inte blåser kring dem.

Han är den som måste bort först får att få en riktigt #återväxt - räcker ej att komma på en bra hashtag och finurligt "byta namnet/designa om posten för kulisserna".

Håller med Lejon.
Kommentera