1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480827 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1770568

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
Tarasov:
Sluta snacka om individuell skicklighet, jag tar alla dar i veckan hellre 1 spelare som är grym defensivt som jobbar för laget o kanske inte gör några poäng.
Modo värvar bara poängmakare och hoppas att alla ska göra slitjobbet?
Så horribelt dåligt byggt lag så det är skrämmande, går inte bara att ha målskyttar i ett lag som knappt jobbar tillsammans.
Så att säga att vi har kvalite för top 6 köper jag aldrig, spelar ingen roll hur mycket poäng dom gör individuellt är ju en lagsport som kräver hårt arbete och olika roller i ett lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Svartvadet. Fest eller pest?
foppamodo: Sen när har Modo bara värvat poängmakare? Dags att ta en koll på hur laget har varit uppbyggd år för år, snarare att vi haft för många som ska ha varit "grym defensivt".

Ett lag ska vara samspelt, det ska vara en bra mix, den mixen har vi haft. Bara det att dom flesta spelare har varit för dålig, vi har haft för hög tro på vissa spelare.
Och när spelarna har varit bra så har dom stuckit. Titta på Milan Gulas, kunde spelat i KHL utan tvekan men han stannar kvar i FBK.

Dags att se sanningen i vitögat, Skröder har varit en av våra toppspelare men efter Susse slutade så har han inte varit bra men han var en av de bättre forwardsen i laget. ÖVERTRO år efter år.
Kommentera