1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1772686

Sv: Pantern - Modo 28/10
Sawchuk:Ja, vi spelar uruselt, men min poäng var inte egentligen att spekulera exakt varför AJ fick gå. Bara att det inte var sportsliga debaclen i något av fallen. Snarare lyfte han Hv spelmässigt.

Att vi just nu presterar långt ifrån vad vi rimligen borde kunna är ett gigantiskt problem. Målvakterna presterar dåligt. Ledande backar som hedman och Paris långt ifrån förväntat. Forwards har också sin beskärda del misslyckade. Karlkvist leder väl poängligan, vilket är märkligt med tanke på hur lite han rör sig. Farley har hittills fått ut extremt lite.

Våra juniorer ska man inte klandra egentligen, men ned tanke på att vi varit bättre än Timrå varenda år på juniorsidan är det märkligt vad deras killar lyckas med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo 28/10
J F K: Timrå har ju spelat ihop sitt lag i smart 4 år innan denna sesång har dom mest legat i botten med risk för att ramla ner till ettan.
Det är först iår som spelet börjar fungera jag tror nog att MoDo får kämpa man spelar inte ihop ett lag på nån månad det tar snarare år och då ska man behålla stommen i laget.
Kommentera

Sv: Pantern - Modo 28/10
J F K: Det du beskriver är inget nytt för året
Så här har det sett ut under fler år. Men hur ska detta lösa sig nu?
Kommentera

Sv: Pantern - Modo 28/10
J F K:

Du kan ha rätt i Karlkvist och att han rör sig lite, jämfört med andra, men ändå får bättre resultat än de andra. Vilket i sig kanske berättar sanningen i hur mycket de andra är ute och fladdrar i obygderna. För det är de ju verkligen, speciellt i försvarsspelet.

Han är mer sällan fel ute alltså.

Men det här var såklart bara en reflektion och en lek med ord, snarare än verkligheten i spelet. Eller så ligger det något i det trots allt.
Kommentera