1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1778663

Sv: Modo - SSK
atomragnar: Jag uppfattar också som att de chansas i scouting. Resursbristen gör att man inte har stenkoll på alla ligor.

Om vi tar Björklund som exempel. Jag tror Modo trodde han var en topp-10-spelare i allsvenskan. Sedan visar det sig att han är mer en topp-40-spelare.

Med Paris och Welch tänker man att: "Vi köper seriens bästa back och lutar försvaret mot honom."

Men de har inte scoutat dem tillräckligt. Spelaren kanske är seriens tionde bästa back och är långt ifrån en Timander som kan chefa ett försvar. Var ju tex många som reagerade på att i Växjös försvar var det Murphy som är ledaren och inte Welch.

När man värvade Jesper Persson tror jag inte de hade exakt koll på hur han stod sig mot andra division 1 spelare från distriktet. Kanske skulle man gett några fler chansen också.

Men visst Rundqvist och Molin sköter sig. Edblom och Enström såg rätt stabila ut. Så årets värvningar är ju inte totalt underkännt. Men det kommer krävas MVG för att kunna gå upp.

De behöver ranka spelarna i alla ligor. Typ upprätta sådana hära listor

www.eliteprospects.com/draftcenter.php?year=2017&layout=&ranking=Rank5

Sedan värvar man inte en kille som är på 42 plats i NCAA-listan och tror att han kommer att få en "Tommy Pettersson utveckling" när han kommer till MoDo.

Jag vill inte att MoDo avskedar någon. Jag vill att man börjar arbeta på ett annat sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK
WarEvryPractice:
Björklund gillar jag, har bra spets i sitt skott. Sen är han medel i själva spelet men det är förlåtet för skottet har i vissa matcher gett oss poäng.
Kommentera