1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481595 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1778664

Sv: Modo - SSK
Robin Ztorken L:
Hans största problem är att han fått för sig att det går att passa igenom spelare. Han är ingen jätte bakåt men ok när han plockar bort spelare, rejäl är ett bra ord.

Tycker positioneringen är ok, iaf har jag uppfattat det så, har inte specialstuderat den punkten. Han har rätt bra uppåkningar när han väljer det alternativet. När det gäller petningar borde både Azel och OH vara före i kön.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK
Tarasov: Jag tycker det är tydligt vad Modo måste göra, Andreas har inte lyckats i någon klubb han har tränat ä, inte heller Olausson, säsongen och degraderingen ifjol med det laget vi hade gör ju att tränarna misslyckats kapitalt, det är ju så vansinnigt tydligt.

Modos säsong är snart körd så frågan är om man skall köra på och hoppas att individualiteten i laget kan göra att vi håller oss kvar i allsvenskan och satsa nytt nästa säsong igen, eller skall man ta den ekonomiska smällen att sparka tränarduon direkt och ersätta dom med 2 som faktiskt har ett spelsystem att tillgå?!

Modos material är inget topplag men man är klart mycket bättre än där dom ligger nu, exakt som förra säsongen, jag ser iaf likheterna och den gemensamma nämnaren till "fiaskot"
Kommentera