1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482983 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1797027

Sv: En HV-supporters tankar om Andreas Johansson
J F K: Problemet återstår ju ändå.
Spelar ingen roll hur skicklig istränare han än må vara för det är inget som syns på isen i matcherna vi spelar.
Varken i tempot, tävlingslusten eller passningsspelet, är ju knappt en passning som suttit på ett blad denna säsong.

Våra matcher denna säsong, so far, har varit bedrövliga rent ut sagt och utan värvningen av Hanses, hade vi varit ett kvallag nu.
Han har haft ca 1,5 år på sig att dra upp detta ur dyngan, men vi befinner oss fortfarande på ett slutande plan åt fel håll.

Har sagt det för och säger det igen, AJ kan ta rollen som sportchef och anställa en ny tränarkonstellation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En HV-supporters tankar om Andreas Johansson
Robin Ztorken L: "Varken i tempot, tävlingslusten eller passningsspelet, är ju knappt en passning som suttit på ett blad denna säsong."

Det där är ett problem som funnits i Modo i snart tio år. Jag tror inte att det beror på en tränare vid det här laget. Skulle nog kunna skriva en uppsats i ämnet snart.

Jag gillar inte Andreas, men jag anser ändå att han åtminstone ska få vara kvar sitt kontrakt ut. Vi har testat att byta tränare varje år, bortsett Uffe då, nu kan vi väl försöka testa att behålla stora delar av truppen och tränarna och se var det tar oss. Det ger den nya sportchefen (det blir inte Andreas) en möjlighet att utvärdera var han vill ta laget till 18/19 istället för att sparka Andreas i april/maj, sitta med den lönekostnaden och försöka hitta en ny tränare som ska in och ändra igen.
Kommentera