1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800827

Sv: Modo - Björklöven 170217
J F K: Tycker du gör en mkt bra analys av problemet. AJ är nog en mkt auktoritär ledare, det går nog inte riktigt hem i alla läger (läs HV bl a). OH har precis som du säger varit en fullständig katastrof, när han på den här nivån borde dominera. Eidstedt som har knackat på HV-dörr, inte kan leverera på den här nivån, Paris osv. En ny röst med sex matcher kvar!? Nya rösten kan inte förändra så mycket av spelet men kanske skapa det lugn som Perra kunde ge Modo och framför allt Leksand.

Vilken chock jag fick när man kom hem efter en trevlig fredagsafton och ser resultatet samt läser allt vad ni skriver och tidningsartiklarna. Det måste ha varit total härdsmälta därute. Vad händer nu, blir det en ny tränare, vad tror ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
Sven Tuta: Jag TROR inte man byter tränare nu, men fullt möjligt att man river kontraktet efter säsongen. Det jag kan tänka mig är att man tar in ytterligare en röst i båset under slutspurten för att avlasta AJ, han är nog en extremt pressad man just nu och det går ut över laget.
Kommentera