1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484833 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1808206

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Allt är ju relativt förstås men visst en stark produkt skulle jag säga.
Moras ledare och övriga i HA tjurar förstås över att de får så mycket mindre pengar än SHL så att de gör allt i sin makt för att få mer pengar är naturligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Håller nog med dig till, visst är HA en stark liga relativt sett. Är inte så många ligor i sverige som är starkare och som syns mer i media. Den syns faktiskt oftare än många högsta ligor i andra sporter tycker jag.
Kan den vara top10 i sverige månne?
Mkt starkt jobbat av en andraliga.

Sen vet jag inte hur stängd ligan är egentligen, Leksand snubblade in förra året och i år tycker jag Mora ser ut att ha ett bra läge också.

Det borde gå dock, att som supporter till ett HA-lag köpa abbonemang som kanaliserar pengarna till just det laget, eller åtminstonde inget till SHL. Den frågan är dock inte SHL´s fel, utan CMORE, eller HA eller de två ihop.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Jag har aldrig sett allsvenskan som en stark produkt och det tror jag inte gemene man har gjort heller, inte för intet de brukar kallas för "bakgården" och SHL kallas för "finrummet",

Samma sak med då man nämner att "nu får de harva på i allsvenskan", ett allsvenskt lag tappar fokus, får inte alls samma utrymme i nyheter tex sportmorgon osv
Kommentera