1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483009 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1808915

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Återupptar debatten om evenemang i arenan. Det stämmer att det är en mindre stad än Umeå och Sundsvall, men arenan slår båda dessa städers arenor både storleksmässigt och kvalitetsmässigt, och det finns ingen annan arena i Norrland som kan mäta sig med den, och om folk är villiga att åka land och rike runt för att stå på en leråker i Blekinge, vad är det som säger att inte folk skulle vara villiga att åka från Umeå, Sundsvall, Östersund och liknande om arenan kunde visa upp artister i internationell toppklass?

Om den enda spelningen i Sverige eller åtminstone i Norrland lades till Övik istället för Umeå skulle det nog inte vara några problem att fylla arenan vid större evenemang då folk bevisligen är villiga att åka långt för att se event i toppklass (nu räknar jag inte svenska artister som Winnerbäck och Jerry Williams som toppklass). Det förutsätter förstås att man marknadsför eventet och inte nöjer sig att annonsera i Allehanda. Event behöver för övrigt inte enbart vara musikaliska, även andra idrottsliga event som MMA och annat skulle kunna locka till sig folk utifrån om det är tillräckligt exklusivt och marknadsfört. Eller ett rejält LAN för alla gamers. Finns många saker som skulle locka folk om man tänker utanför ramarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Petey21: Nu har jag läst otaliga inlägg om att det gäller att utnyttja arenan för att få upp MoDo i SHL. Det kan vara en dellösning men ....
MoDo, kommunen föräldrar måste få igång spontanhockeyn via Kabben Berglunds
koncept. Det måste fixas isytor, gammeldags kvartershockeyligor. Ö-vik är för litet
för att generera tillräckligt med sponsorpengar.
Att Kempehallen bara revs och inte hyllades resp ersattas av nåt nytt är skamligt.
Lilla Hörnett har tidigare fostrat många bra hockeyspelare och MoDo måste ta initiativ för att få igång kvartershockeyn igen.
OK detta tar tid men det är absolut nödvändigt om MoDo skall överleva.
Dagens flumvärld via mobiler etc måste brytas. Detta skulle alla må bra av.
Kvartershockeyn gör att människor engagerar sig på ett mycket bättre sätt än nu och alla blir vinnare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Håller helt med och tycker det är jätteviktigt för Modo, - boka upp Marcus o Martinus så blir det slutsålt med en gång.
Kommentera