1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480421 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1816944

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Grattis till årets värvning! Sundlöv är en garant för att Modo inte kommer att kasta bort sina fina årskullar i J18- och J20. Ni kommer få ett slagkraftigt lag mestadels bestående av svenska spelare varav många är egna produkter, kryddat med förstärkningar utifrån. Sundlöv gillar att värva spelare som han känner till så räkna med spelare med Brynäs-anknytning. Johan Eriksson borde absolut kunna vara ett bra namn för er.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Nja, jag är fortsatt skeptisk. Jag var inne på brynäsboken ett par gånger för några år sedan och det skrev spaltmil om vilken inkompetent sportchef ni hade.

Han får i alla fall en fantastisk talangbank att förvalta. Hur många allsvenska sportchefer har klivit in i en säsong där båda juniorlagen vunnit SM-guld?

Jag har en förhoppning om att det ger ett eko bland agenter och föräldrar. Modo var det lag som matchade in flest juniorer. Tittar man på hur mycket istid juniorerna fick var vi överlägsna. Det har bevisligen givit effekt i och med att vi nu kunde vinna i helgen. Jag får hoppas att vi kan bli den klubben man som junior söker sig till för att få mycket speltid och utvecklas. Om man sedan drar till SHL, KHL eller NHL när man etablerat sig spelar mindre roll, men den krassa verkligheten är att SHL gjort allt för att stänga serien i och med säsongen 2018/2019.
Kommentera