1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1819682

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Såhär säger Ståhlberg, och eran tränare Bulan:

"Men jag försöker inte tackla Bertilsson. Jag kollar mot (Nicklas) Lasu. Han lägger ner pucken i rundeln och så sträcker jag mig efter den. Och så åker Bertilsson och kollar åt annat håll än var spelet är. Jag tycker att han är lite ovarsam. Men de får ta ett beslut i disciplinnämnden, men som sagt; jag tacklar inte honom medvetet. Domaren sa samma sak till mig, ”det är en olyckshändelse”.
Från Brynäshåll var det inga sura miner över den smällen.
– Det är en krock, det är inget att snacka om. Det är en olycka helt enkelt, de åker ihop, säger Thomas Berglund."

Så varken Ståhlberg, er tränare eller domarna menade att det var utvisning. Kan vi släppa det nu, eller fortsätta tjöta om det i eran bok?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Problemet är väl inte att Stålberg INTE försöker tackla Bertilsson, problemet är väl att han inte försöker att undvika en smäll mot huvudet trots att han har god tid på sig att uppmärksamma hur oskyddad Bertilsson är.
Var finns frågan om "respekt" hos den tacklande i det här fallet, nåt som alla brukar tjata om från både granskarhåll och från spelarnas sida?
Om man tidigare varit väldigt noga med att peka på hur stort ansvar den tacklande har när denne haft god tid på sig att läsa av situationen, så framstår det som obegripligt ifall man låter den här incidenten passera obemärkt.
Att en ev fällande dom sen inte är nån större tröst för oss brynäsare är en annan sak, trots att vi tappar vår viktigaste spelare när det gäller som mest.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Fast du för ju diskussionen vidare här. Tror du att Strålberg skulle erkänna rakt av? Bulan ligger kanske inte uppfattade armbågen från sin position i båset?
Kommentera