1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1824615

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: förstår fullständigt att herrarna/juniorerna får mer fördelar. Driver man något som måste gå plus så investeras mest på det som kan ge avkastning.
Men om man får pengar över ska man självklart kunna spendera lite på olika projekt o välgörenhet.

Så länge damhockey inte drar nog med sponsorer o publik hamnar de tyvärr i skymundan. Tråkigt men sant. Sen kan man fråga sig om det görs tillräckligt för att få dem att dra in nog med pengar o publik. Där tror jag många klubbar felar.

Rättvist? Nej
Logiskt? Ja
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Tyvärr har damhockey alldeles för svagt underhållningsvärde, att ta bort tacklingar i en sport som är en stor del i en väldigt fysisk sport är inte bra.
Tyvärr är damhockey ljusår efter herrarna, inte ens Kanada/USA som är överlägsna i damhockeyn skulle ha en chans mot ett div2 lag, frågan är om man skulle rubba ett div 3 lag ens på herrsidan?!

Jag kan faktiskt inte se hur man skulle kunna tjäna pengar och damhockeyn som produkt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Det är både rättvist och rätt. Hur rättvist hade det varit mot herrarna om damlaget (som knappt drar in några stålar) hade fått samma förmåner som dem? Desto mer man bidrar till föreningen desto bättre förmåner ska man få, hur kan detta ens vara en diskussion.. facebookforumet är fyllt av "fina" människor som tycker att damerna skall få lika mycket endast pågrund av deras kön.. Vill folk att Modo ska konka eller vad är det frågan om
Kommentera