1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1831534

Sv: Apropå ingenting...
KomIgenNu: Jag får be om ursäkt om jag har varit felinformerad.
Men jag har hört det här om strul och bråk olika årsgrupper från flera olika håll. Bl.a att man i vissa matcher har tagit in äldre spelare som hör till dom bättre i sin till års kull och bänkat ordinarie spelare. Och tränare som har tagit ut sina egna barn till matcher dom inte skulle ha spelat.
Jag vet en som flyttade sin son till en mindre klubb för att det var så mycket tjafs.
Det här med Anton Öhman så när det hände var det en som berättade det för mig, och sen är jag ganska säker på att jag läste en notis om det någonstans. På senare år så har jag av lövare hört olika orsaker till varför Löven agerade så.
Att klacken vände ryggen till såg jag på tv. Jag var inte där så det kanske bara va två personer och det blev uppförstorat
Och ännu en sak som jag bara har hör är att det du kallar för lön är i SAIK bara gratis mat och husrum till en del av spelarna ,och i Modo pengar till mat husrum till en del av spelarna.
Det här med 100 miljoner skulden är jag ganska säker att det är arena bolaget som nu har fått en annan avbetalningsplan av Swedbank så den krisen ska vara löst,men även om arena bolaget konkar, så konkar Modo inte för det.
Jag vill inte trampa på några ömma Löven tår men jag hört mycket gnäll om pengar av Lövare som tycker att pengar från kommunen är orättvist. Och fördelningen av tv pengarna är orättvisa.
Det är väl bra om kommunerna ser ett värde på att ha bra hockey verksamhet i kommunen.
Tv bolagen betalar väl det dom tycker varje enskild liga är värd. Om fler går på matcherna, och betalar för kanalerna så blir HockeyAllsvenskan mer attraktiv då blir det fler bolag som är intresserad av att köpa ligan = mer pengar till klubbarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:
Skulder medför såklart alltid risker, särskild de som skall ut på kort sikt. Men bolag som äger fastigheter av den karaktärer är rätt högt belånade, så det är inget märkligt i sig. Kan man fortsätter göra vinster av den karaktär man gjort i år så har man goda möjligheter att utvecklas.
Kommentera