1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1844448

Sv: Modo - Timrå 20/10
Confusius: Jag också. Spela mest med honom och Berglund ett tag.

Det är svårt att veta hur bra Timrå var, men om de gjorde en riktigt bra match. I sådana fall har vi definitivt kunnandet att vinna mot alla lag, under förutsättning att vi spelar i 60 minuter såklart.

Sedan måste oflytet med domarna jämna ut sig. Ikväll var de inte avgörande, Men de missade ett par sjukt solklara igen. Jag vet inte om jag sett många tydligare sex man på isen där de var åtta sedan jag började kolla på hockey för knappt 40 år sedan. Ser man nu reprisen är det en bedrift att domarna inte tar den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 20/10
J F K: Tyckte inte Timrå gjorde en bra match alls. Man har haft tendensen i de senaste matcherna att ta dåliga beslut i forecheckingen, hamna på mellis i mittzon och släppa blå linjen. Det såg vi ikväll också. Att Modo inte lyckades utnyttja den perioden var tur för oss, men vi har oerhört svårt att bryta den spiralen när den kommer.

I tredje stod Timrå upp bättre, men det var ju Modo som gav bort chansen att utmana. Ert l a g ser inte imponerande ut.

Så: skön seger, dåligt Modo, förhoppningsvis lite boost för Timrå. Ska vi stanna i toppen behövs det snäppas up rejält.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 20/10
J F K: men vi spelar aldrig alla 60 samma iår samma förra året. Det går upp och ner i matcherna. Men att inte kunna passa förstör så mkt slarv, för veka där bak. Ingen stabilitet att falla tbx på. Något uddlöst på sistone.. höll puck bra i zon ett tag i 2:a.. 5 raka torsk säger mycket.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 20/10
J F K: Timrå är ett bra LAG, dom är i toppen för att stanna.
Kommentera