1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1844519

Sv: Modo - Timrå 20/10
Mydar: Jag är optimist för alternativet är så deprimerande och förstör så mycket för omgivningen...

Vi är större delen av matchen det bättre laget mot ett lag som kommer att ha chans att komma riktigt högt upp. Det hade varit så mycket värre om man känt sig utspelade eller chanslöst, men det är snarare så att man vill ha en match snart igen där vi spelar i 60 minuter istället för 40-50.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 20/10
J F K:
Alldeles oavsett så är vi med i matcherna på ett annat sätt än ifjol, men det är dags att vinna lite. Tyvärr gick luften ur laget efter Johans miss igår, tycker både han och Björklund är mer ansvariga än Aronsson igår. Björklund tar sin utvisning när vi har bra tryck och ger dem andrum. Sen hämtar laget sig tyvärr aldrig efter Johans miss. Aronssons sista är definitivt ingen höjdare men var troligen en följd av den allmänna oron i laget och förhoppningsvis lär han sig något av det. Föredömligt hanterat av Särki i media efteråt.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 20/10
J F K: 5 matcher 0 poäng= 15 poäng som har blivit 0 , då spelar det inge roll om vi har varit det bättre laget under vissa perioder under matcherna !
Slut ändan är det ändå poängen och segrar det handlar om även i denna serie.

Underbart att det finns folk som kan vända på alla stenar och se allt positivt ändå trots förlusterna , önskar att jag själv vore en sådan.
Men denna negativa spiralen som bara ha gått åt ett hål sen ett gäng år tillbaka gör att man har svårt att vara positiv längre .

Shit vad man önskar att det även vänder i denna förening också någon gång !!!
Kommentera