1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481462 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1845935

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Robin Ztorken L: Nr 5 skötte sig ok däremot bör 32, 23 ,67, 14 och 27 titta sig själv i spegeln och fundera på om dom vill det här och då menar jag framförallt 67,14 och 27.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Apropå Modos juniorer (ja jag vet att dom har vunnit guld) så tror jag att dom är alldeles för bekväma och bortskämda redan innan de kommer upp till A-laget. Jag har en polare som var ledare för ett ungdomslag i öviksområdet och när dom var på cup i Sundsvall så bodde alla lag på en skola på luftmadrass utom Modos pojkar dom bodde på hotell. Vart fan byggs gemenskapen då? Skamligt enligt mig!
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Gäsp:

Vi vaknade ju ändå till i sista och visade lite vilja, men det var för sent. Det är detta man måste gå in med från första nedsläpp, in med folk på kassen och in med puckar. Rubin såg mer skakig ut i sista när han inte såg allt och vi hade folk där. Tyckte också att vi fick ihop lagdelarna mer i sista och hade inte så långa avstånd mellan.

Såg intressant ut när man kastade om lite i kedjorna. Varför inte testa att byta plats på Karlkvist och Eriksson redan från start nästa match, sämre kan det inte bli iaf.

Men oavsett hur vi formerar oss framåt måste vi få tillbaka Oscarsson och gärna en back till in för att ge stabilitet. Aronsson hade igen en tuff match och blev väl bänkad på slutet, 2-0 målet är så svagt så jag finner inte ord.
Kommentera