1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480495 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857541

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: Så råkar man vara född då i typ Husum, då måste man spela i Husum tills man är 18? Vilket gör att man missar hockeygym? Bara folk födda i stan ska få gå Modos hockeygym t.ex?
Nä nog ska man få välja fritt. Problemet är väl att man oftast inte väljer fritt utan att man lockas från massa olika håll.
Och det är den delen man bör begränsa, att man inte får börja jaga spelare hur som helst. Det är väl reglerat men verkar inte alltid efterföljas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Kanske man bör få begränsa det till län, att är man född i Västernorrland så är det endast HG i Västernorrland man bör få söka sig till, iofs låter detta helt knasigt också då familjesituationen kan ändras och familjen ska flytta, svårt att kräva att lille Erik ska bli självständig vid 16 års ålder om övriga familjen ska flytta., Nä jag tror aldrig man kommer få fram en bra mall för att behålla talanger i närstående HG, utvecklingen är att stora stöder och ekonomiskt starka klubbar kommer få monopol, det är iaf den vägen allt annat är på väg!

Nä Modo måste upp i SHL annars är risken överjävligt stor att vi blir kvar där för all framtid
Kommentera