1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863826

Sv: Modo - Almtuna 17/1
Heyerdal: Märkligt att vi har mycket mer puck i andra (50% enligt swehockey), men förlorar skotten med 14 - 2. I första har man inte lika mycket puck utan spelar enklare och rakare.

En gissning från min sida då jag helt enkelt inte orkar se matchen. Jag är less på att förstöra ännu en kväll när man är besviken, förbannad och känner sig förådd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 17/1
J F K:

Det stämmer det du säger. Vi spelade enklare och snabbare i första och kontrollerade det rätt bra fram till slumpmålet som gav 1-2.

Tyvärr klarade vi inte av att fortsätta så i andra.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 17/1
J F K: Ja det var konstigt. Vi hade väl en del puck i PP. Men överlag var det inte vi som hade pucken som jag upplevde det.

Ja det är lite sorligt det här. Vi skulle verkligen behöva en säsong där vi för en gång skulle är bättre placerade än förra säsongen. Det var ett tag sen det skedde nu...
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 17/1
J F K: Du är klok du, sitter själv på ett hotellrum i Uppsala, tänkte gå på matchen men insåg att morgondagen kommer man bara vara så förbannad igen över deras tama/loja spel, och dessutom fått uppleva det live. Jag den positive hittar inget längre som kan få mig att vara det igen. Kalla det medgångssupport, men jag är realist och ser inget efter alla dessa dikeskörningar som kan få laget på rätt sida av vägen.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 17/1
J F K: Öka!! Ni tar dem i tredje! Uppsala kan inget om hockey.
Kommentera