1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863895

Sv: Modo - Almtuna 17/1
Monno: Undrar om inte problemet är att säcken inte brinner längre? Lite som nät Bäckman efter 99 var en skugga av sitt entusiastiska jag. Kanske har Säcken helt enkelt inte det driv han haft i alla är. Gjorde förra säsongen på sidan av att han blev lite fat and happy?

Har inte han drivet kan han inte lura truppen. Jag börjar seriöst undra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 17/1
J F K: Som du var inne på trodde jag också inför säsongen att årets Modo inte skulle stå för hisnande anfallspel, men en trygg defensiv och ett gäng som alltid ger 100 procent. Det har tidigare varit Säckens signum.
Börjar tro att han inte har spelarnas förtroende längre, eller att spelarna inte längre tror på sitt lag. Glädjen som verkade finnas i laget i början av säsongen är helt borta. Istället verkar man fullständigt likgiltiga och uttråkade.
Nåt är iaf jävligt fel. Maken till slätstrukna figurer har jag fan aldrig skådat. Tragiskt.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 17/1
J F K: Håller med, kan inte vara lätt att vara en tränare när laget är så viljelöst. Jag väntar bara att han ska kasta in handduken.
Konstig intervju med VD när han säger att laget inte behöver värva. Glad över att hålla budget, t o m över. Men, fortsätter det så här så kommer Modo vara den rikaste Div 1 klubben nästa år.
Kommentera