1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1865663

Sv: Modo - Tingsryd 24/1
Robin Ztorken L: Ja som Ivan säger, VÖ spelade mkt och verkade passa bra med gubbarna 17 & 27. Undrar för övrigt om Röymark fick en liten boost av OS uttagningen? Tycker han gjorde en av de bättre matcherna igår. Än om han som vanligt sumpade en del målchanser. =) Men han satte ju en fin i öppen kasse.

Tycker 67 skötte sig bra som center, känns som att det funkar bättre för honom att vara kreativ där. Kändes iaf inte uppenbart å h-vete. =)
Nya finnen var väl ganska precis som han beskrevs? Defensiven först, tycker han var rejäl i närkamperna. Och framförallt hade han inga problem att grisa och vara småful. Och det är väl något som detta lag saknat.
Sen har han ju bara gjort 2 träningar. Så det kan ju säkert bli bättre.
Alternativt dras han med i Modo känslan och går ned sig totalt. Det har vi ju vare med om förut med nyförvärv. :P

Han fick för övrigt en del skit av Jon på allehanda, vilket jag tycker var oförtjänt. Han gjorde ett riktigt hjärnsläpp när han dumpade pucken rakt på domaren, samt var det lite ovårdat beteende vid andra utvisningen han tog. Men sen såg jag ju inte hur han gjorde vid 1-0 och puck out utvisningen.
2-2 där Jon tycker han missade i markeringen så kan väl så vara men själva målet var ju en turstuds av rang...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 24/1
Monno:

Första tycker jag inte man kan säga så mycket han gjorde sitt jobb, höll sin gubbe och hade kontroll, att det smög sig in 1 till bakom han är ju mer back kompisens problem, han kan ju inte släppa sin markering som står rätt framför målet fri och även ge skytten fritt läge för att jaga den andra.

2-2 vet jag inte riktigt vad folk förväntat sig, han som skjuter är ju inte hans ansvar att ta hand om och är ju sånt där mål som är ren tur eller otur ifrån vilkens lag sida man nu ser det, kanske kunde han gått ner på knä för att täcka möjligt skott men är ju en sån där sak som är lätt att komma på med facit i hand..
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 24/1
Monno: Tycker kedjan med med 27-12-17 varit riktigt bra stundtals, framförallt innan Häggström åkte på hjärnskakningen.
Finnen känns som en injektion, gillar hans fysiska spel
Kommentera