1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474838 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1865676

Sv: Modo - Tingsryd 24/1
Robin Ztorken L:
5-2 = Tingsryd utspelade....;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 24/1
Tarasov: Det var ju en ganska trevande hockey som spelades, märktes kanske lite att båda lagen behövde poäng för att nå slutspelet.
Tycker att Taif gör en riktigt bra bortamatch, sätter press tidigt på Modo och skapar lite tryck utan att vaska fram dom alldeles farligaste målchanserna, Modo och sin tur kändes ganska avvaktande men spelade ofta med ”gubbarna på rätt sida”

Modo lyckas tillslut vinna inte helt oförtjänt där 3 puckar ramlar in sista 10 och lyften gick verkligen ur Taif där. Tycker väl som en del skriver att Röymark gör det bra, Vö likaså, kan den killen växa på sig 10-12 kilo så kommer han bli väldigt bra.
Nya finnen är såklart svår att utvärdera, tycker han spelade smart men lite ovårdat, fullt möjligt att han var lite nervös, men som ersättare för TE så känns det klart bra.
Det jag verkligen saknar är kemin mellan lagdelarna, Modo har enormt svårt att styra matcherna eftersom man äger så lite puck i anfallsspelet, blir väldigt mycket dump and chase vilket tar många av våra kreativa spelare ut spelet, Jacobsson och JE bröt lite mönstret igår och höll mycket puck vilket skapade längre puckinehav och tvingade Taif att bränna energi på att jaga, för övrigt tycker jag Johan Eriksson var pigg igår och hans första kasse är enormt lik de absolut första målet han gjorde för säsongen dessutom.

Dumt att klaga på en seger, även om det är långt kvar.
Kommentera