1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890480

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Hur stor skillnad tror du det är på Timrås budget och KHK's budget idag?

Hur stor skillnad var det på Leicester's budget kontral United,City, Chelsea?

Gäller att bygga ett lag, sedan är det mentala större än man tror, ett lag som förlorat hela året mot ett lag som vunnit hela året. Sedan kommer detta leda till att medellönen i SHL går upp, vi kommer ändå inte konkurrera med NHL, KHL, NLA osv så de bästa spelare kommer dra dig ändå. Visst lagen kan handla in lite AHL/NHL spelare, men det har ju vi provat och det vet vi hur det slutade.

Men på sikt borde nog direkt upp och nerflyttning införas.

Dock har vi ju lag som Örebro, Rögle, Mora i SHL som känns som lag som inte kommer att etablera sig på riktigt, dessa är de räddningsplankor vi har för att gå uppåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Haukeland skulle jämföra med när han gick upp med Leksand,han tyckte att dom vart utspelade då. Jag är fortfarande bitter.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Med 45 miljoner extra så kan man bygga 2 lag som håller högsta AS klass om man vill.

Visst kan det hända att något lag byter plats men det kommer nog vara väldigt sällsynt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Visa ord! Tänker aldrig ge upp! Modo skall gå upp men tålamod som gäller. Timrås skillnad i budget kontra khk måste ju vara sjuk. Då kan vi lyckas med! Vi måste bara ha tålamod! Aldrig ge upp. Våga ha kontinuitet med en ledning som tar ansvar för ekonomin (ser bra ut nu ), ställa krav och ha ett tydligt mål att vi ska upp! efter denna match känns det dock lite tomt. Nu är hockeyn slut, längtar tills nästa säsong redan! Synd på derbyna bara som är kul å se, iof gjorde ju inte modo bra ifrån sig i de viktiga matcherna i år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
grattis lillebror 😊 kul
Kommentera