1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890684

Sv: Apropå ingenting...
jå1: Jag tror Modo har många år innan man kan vara i kval, men på en 10 års period så kanske vi möts, dock tror jag att ligorna glider i sär mer och mer med all kommersiell verksamhet tyvärr och att lagen i AS kommer bli fast.
Jag har sagt det förr å jag säger det igen, modo kommer aldrig spela sig upp i shl utan den enda chansen man har är om ligan utökas och man på den utgången kommer upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Har du kikat på Cmores ekonomi? Vad jag fattat är den inte vacker. Och det var innan detta monsteravtal.
Och är nog många supportrar till HA lag som inte kommer teckna Cmore om man ska betala 400kr i månaden där 90% går till SHL.

Som Ivandrago varit inne på, än hur mkt pengar dom får in kommer det vara klubbar i alla ligor som missköter sig. Det är dom som är hoppet.
Och om inte annat får man se hur länge Cmore kan punga ut dessa miljarder till SHL innan det skiter sig...

Modo har jävulskt bra förutsättningar för SHL. Det enda vi saknat är en kompetent ledning. Vi har faciliteter i världsklass. Vi har noll konkurrens om sponsorer på hemmaplan, än om tyvärr de stora drakarna tappat lokala ägarna. Och vi har ett gigantiskt intresse och kunnande inom hockey i regionen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Då tänker jag vara fullständigt motvals och påstå att nästa säsong är säsongen då det händer, då nyförvärven presterar och talangerna blommar ut, då puckarna går stolpe in och domarna är enögda på samma öga som oss, då skarvarna i sargen plötsligt blir medspelare och varenda jäkla individ är beredd att gå över lik för att ge oss vår plats åter i den högsta ligan! God natt vänner!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det ska bli oerhört intressant att se om timrå fortsätter sin kamp mot ett stängt shl. Knappast troligt men men.
Kommentera