1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1899064

Sv: Apropå ingenting...
SKiLMY:
Tror att spelare ofta tränar med sina gamla klubbar fram till midsommar. KJ gjorde likadant förra året, tkr det är bra att man tillåter det man upprätthåller en relation.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:
Har ni reflekterat över att det är lagen längst bak i alfabetet som går bra i Stanley Cup? Tänker på Vegas, Washington och Winnipeg.

Det är ju lite hoppingivande för oss MoDo-iter, har man läst Panini och Strömbergs Årets Hockey vet man ju att i en klassisk elitserie så är MoDo bland de sista bokstavsordningen. Kanske Södertälje eller Skellefteå efter bara: www.laststicker.com/i/album/2213.jpg

Ehh, joro-så-att, nä.

Vegas framgång är dock superintressant. Tänk alltså, genom att ta den tionde bästa spelaren från varje konkurrent, så kan man skapa ett lag som är överlägset alla andra.

Team Europa var lite så i World Cup också. Flera av de spelarna hade aldrig platsat i de andra sju lagen som var med.

Oskarshamn och Pantern har varit byggda så också. De plockar in "skadat gods" som inte riktigt hör hemma någonstans (de lånade iofs ofta uppifrån, men ändå).

I fotbollen känns som en våg har kommit där laganda är mer i fokus. Divor göre sig icke besvär, det är en för stor distraktion på gruppen. Mourinho lackar på Pogba och han skeppar Zlatan osv.
Kommentera