1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296064 inlägg · 3792 ämnen

Inlägg #1901560

Sv: Apropå ingenting...
Modano: Jag är inte övertygad om att Styf är en lysande tränare, men samtidigt får han en rejäl chans i vinter bakom Hellkvist. Det kan inte ha varit lätt för Styf med de havererade spelsystemen vi haft de senaste åren heller, för antingen skulle vi vara extremt aggressiva eller som senaste oerhört passiva. Förhoppningsvis kommer även Styf mycket mer till sin rätt under Hellkvists överinseende.

Man kan exempelvis peka på att Freddan i princip endast var puckplockare under Lückner och tillförde då inte mycket. Freddan har sedan dess utvecklats rejält och vad säger att inte Styf också kan göra en sådan resa?
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ingen mening att försöka ta sånt med Modano, förmodligen har han åkt på sån rejäl bonnastryk av Styf på någon tillställning att Modano måste klanka ner på¨honom över internet..
+3
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Tkr inte det är en dum strategi att försöka behålla människor i klubben över tid både vad det gäller spelare/ledare. Man utvecklas i sin roll över tid, förutsatt att det finns en ambition. En dålig ass år 1 kan mkt väl vara en kanontränare år 3, går Styf ner och tar J20 som huvudtränare i framtiden så har föreningen säkerligen stor nytta av den erfarenhet han samlat på sig.
+2
Kommentera