1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1902945

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: bedrövligt lär stå massor om tik i ÖA hela vintern, mittmedia är färgat tyvärr, tik marknadsförs varje dag, är bara att säga upp ÖA
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Har såklart att göra med att väldigt många i geografin kring Härnösand håller på Timrå, skulle säga att det nog är 50/50 Timrå Modo i just Härnösand med omnejd så att Allehanda skriver mycket om Timrå är ganska självklart. Dock borde det vara lite åt samma håll för ST, men här i Sundsvall är man sjukt kära i sig själv och fyller gärna tidiningen med artiklar om Timrå och giffarna även fast båda varit mer eller mindre bottenlag och dragits med svaga publiksiffror, ibland slinker det in en artikel om sport från andra städer men till 98% skulle jag nog säga kommer från absoluta närområdet, vinner Timrå shl premiären så lär ST koka över av artiklar om hur nära ett SM guld man är.

Dock måste man ju även säga att nästan inga av artiklarna går ju ändå att läsa pga att dom är låsta mot betalning och där drar iaf jag gränsen, speciellt eftersom 90% av det som står i dessa blaskor är trams och ledarskribenterna ( i speciellt st) verkar helt verklighetsfrånvända och det är samma gamla skit som vevas runt år efter år.

Men ja nog om det, det är som det är!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Som Timråsupporter kan jag bara hålla med. Samma visa åt andra hållet när Sundsvalls Tidning skriver spaltmeter om Modo. Bedrövligt.
Kommentera