1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1908523

Sv: Björklöven - Modo
Gavelo:

Ja sjukt rättvist. Skulle vilja se en sammanställning på klara målchanser, måste vara typ 2-8 till oss där. Löven sköt mycket men det var från dåliga vinklar och mot oskymd Hanses. Vi skapar en hel del frilägen och kontringar och bra lägen. Sjukt nöjd med första matchen för säsongen, nu ska vi bara visa att vi klarar detta oavsett motstånd.

En stor skillnad är att vi inte faller ihop efter 1-3, bytena efter kliver vi upp och skapar tryck istället för att bli små och få tryck mot oss. Detta tyder på rätt mentalitet och karaktär.

Jävlar så skönt att det är igång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - Modo
Rytter: Tänk vad en bra tränare kan göra..
Tror inte vi fick en kontring mot oss under hela matchen, och när uppspelen funkar som de ska(centralt i banan) med 1-2 pass till forward i full fart åker vi till oss kontring på kontring. Oscar P måste åkt sig fri 2-3 ggr bara han..

Toby kommer bli en GIGANT där bak, så lugn och säker med pucken, tar sig tid att hitta sina medspelare och sätter varje passning på bladet. Bör blivit ca 30 min för honom idag va?

Wernblom, vilka handleder killen har! Nu förstår man hans frustration över att harva som bulldozer i 4:e.. Där spår jag årets genombrott.

Sjukt kul att se TEMPOT Modo spelar idag. Var längesen det var så kul att se Modo spela.

Enda negativa är alla galna chanser man bränner, borde blivit 3-4 mål till utan att överdriva
Kommentera