1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479931 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1908584

Sv: Björklöven - Modo
Robin Ztorken L: Det sjuka är ändå att det var mot spöket Björklöven som dessutom ser rätt bra ut. Det var liksom inte hemma mot ett dåligt Tingsryd, typ, utan mot en toppkonkurrent vi var helt överlägsna i första perioden.

Jag formligen älskar hur Hellkvist styrt upp spelet. Varje gång vi vinner pucken finns det alternativ känns det som och dessutom alternativ med bra fart på skridskorna. Hela laget ser snabbare ut helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - Modo
J F K: Jag gillar inspelen mot eget mål i trängda lägen.
Det gör vi bra!
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo
J F K: Om man ska hitta någon skepsis så känns det som att söndagens hemma match blir mer viktig, ett bortaderby i all ära men modos problem har ofta varit hemma matcherna, väldigt sällan har Modo gjort dåliga bortamatcher mot bra motstånd, men man har underpresterat hemma.

Försäsongen , man Spelar jämt med Skellefteå borta för att sen göra en blek hemma match mot löven, för att några dagar senare göra 2 riktigt bra matcher mot mora och Timrå borta och sen vända hem och göra en blek match mot Örnsköldsvik.

Modo måste bli härskare i fjällräven igen
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo
J F K: Ska man säga nånting om försäsongsupplägget så har han väl anammat det vi tjatat om i åratal. Fimpa Magnus idé om att träna uthållighet och fokusera på explosivitetsträning istället. Hockeyspelare ska vara mer 200 meterslöpare än maratonlöpare. Skönt att nån äntligen lyssnar på oss läktarcoacher 😂👍🏼🙏🏼💕
Kommentera