1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480205 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1920117

Sv: Leksand - Modo
Tarasov: var det bättre idag eller ser det bättre ut för vi idag möter ett sämre lag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksand - Modo
atomragnar:
Nej tycker det var bättre, tkr inte man kan plocka ut en enskild period och hävda att den är signifikativ för vår slagstyrka. Prio bör ändå vara att rätta till spelet utan puck och bp. Det andra har man i sig tkr jag.

Däremot har vi såpass många förluster i rad nu så att de inte kan bortförklaras med ”missflyt”. Olyckligtsvis så har vi släppt iväg OIK och AIK i toppen men vi kan fortfarande kriga om topp -5 till att börja med.

Skottkartan idag var ingen rolig läsning sett utifrån Modosperspektiv.
Kommentera

Sv: Leksand - Modo
atomragnar: Mycket bättre Modo idag.. Lundin hade ju 1-0 pucken tyvärr så lönade sig att köra över han å peta in pucken.. Kommer alltid avsky Knuts, Porsberger och Ollas som hockeyspelare .
Kommentera

Sv: Leksand - Modo
atomragnar: Det här var den klart bästa matchen sedan SSK. Möjligen bättre än den också då vi mötte ett bättre lag idag. Vi började tredje riktigt bra, men tappade initiativet efter en - faktiskt korrekt - utvisning där. sedan var vi väl aldrig riktigt nära.

Spelar vi såhär lär vi ligga bra till på våren ändå, men varför denna ökenvandring? stundtals idag var det många riktigt bra spelvändningar och vi höll dem borta från målet. inget mål i bp, även om deras första kom efter vi haft en utvisad. deras andra gjordes efter att man åkte på walfridsson så han tappade klubban och inte kunde styra bort Porsberger.

Ett fall framåt, men inga poäng. Var det någon form av vändning eller ska det dåliga spelet komma tillbaka igen?

Positivt är att vi hade mycket bättre fart på skridskorna. har vi tränat ned oss så ser det ut som om den biten kommer att vända i alla fall.
Kommentera

Sv: Leksand - Modo
atomragnar:

Tycker verkligen det såg bättre ut. Defensiven och bp fungerande bra. Dock är det synd att vi inte kan använda pp i början för att sätta press detta måste det jobbas på. Leksand tycker själva dom gör en bra match så 2-1 är ingen skam på bortaplan mot formstarkt leksand. Fortsätt nu bygga på detta. Använd uppehållet att nöta pp så vi bryter och glömer denna svacka.
Kommentera