1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474636 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923112

Sv: Västerås - Modo
Nucky: Han har ju bevisligen lyckta helt ok i både Brynäs och KHK, gjort stora saker med små medel och som jag förstått det så är modos ekonomi stark trots uruselt spel i flera säsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo
Gavelo: Lyckades han så bra i KHK då? Tycker också han är helt ok som sportchef, framför allt för att han håller hårt i plånboken och letar unga utvecklingsbara spelare i första hand.
Men å andra sidan är vi inne på tredje året i HA och utvecklingen tar varje år myrsteg. Tror säkert vi klarar playoff i år, men mycket mer blir det nog inte.
Det är också tredje året på raken laget har för svag centersida. Visst kan man skylla på ekonomin men då ser man en sån som Per Kentää i Oskarshamn som värvar 18 (!) nya spelare samt ny tränare och sätter allt på första försöket. Hans fjolår var nästan lika imponerande.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo
Gavelo: Jag tror vi måste göra skillnad på stark och ekonomi och i kontroll. En stark ekonomi hade kunnat åtgärda problemet med nyförvärv. Tror inte Modo har de ekonomiska musklerna bara att de ej spenderar mer än de kan betala.
Kommentera