1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1927127

Sv: Apropå ingenting...
Coach: Du skrev ju ”Rytter: man kanske ska värva spelare efter det spelsystem tränaren vill ha eller?”
Det tolkar jag som att du tycker att man bör värva spelare som passar in i det spelsystem som tränaren vill spela, på det svarade jag att när man nytillträder så finns det ofta massa spelare på kontrakt som kanske inte riktigt passar in under det system man vill spela.
Dessutom hugger jag inte, jag påpekade bara en sak som du inte verkar ha tänkt på, övrigt så tycker jag inte du har rätt i mycket du skriver, du känns mest som en amatör läktarcoach, men det är ju bara min åsikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: det är ju tur att du är expert ??som tycks känna alla på Modo bla bla , pratat med bästa kompis styf !!!Men du vet fortfarande Ingenting!!
Detta börjar bli pinsamt när du hela tiden ska rätta folks tyckande !! Med lååååånga förklaringar !!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Förstår inte varför du sitter och kommenterar här på Modo forumet med typ tio aktiva skribenter. Du med din erfarenhet från diverse sporter i allmänhet och hockey i synnerhet , du känner ju till o med Styf enligt egen utsago , vill jag minnas att jag läst. Allt detta sammantaget tycks ju ge dig legitimitet att rätta andras åsikter på ett tämligen drygt och otrevligt sätt, amatörer som inte förstår etc etc. Du kanske borde börja blogga istället så du får sprida dina kunskaper till den stora massan och stå oemotsagd, för du verkar ju absolut inte kunna ta andras åsikter. Ha nu en riktigt skön kväll.
Kommentera