1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474663 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1932650

Sv: Vita Hästen - MoDo
Gavelo: Det är sant att en spelare inte räcker, det stora flertalet är inte tillräckligt bra på denna nivå men vi skulle behöva en spelare som åtminstånde kan leverera en pass i pp.
Igår så räddade Lundin oss undan en svidande torsk, Hästen förtjänade verkligen att vinna och var det bättre laget.

Poängen var ju givetvis skön men spelet??? Har nu inte Hellkvist fått ordning på spelet tills nu så kommer inte något hända positivt framledes heller, såvida det inte kommer in nya spelare då.

Nu har väl ,typ , halva serien passerat och det blir ta mig f-n bara sämre med tiden.
Allvarligt talat så tror jag att gårdagens Hästenmatch var den sämsta som spelats denna säsong och då menar jag samtliga matcher inte bara våra egna.
Det tror jag att alla kan se att det behövs nytt blod i laget och att Sundlöv vänder på varje sten för att hitta ett gäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - MoDo
Robin Ztorken L:
Vår defensiv är rätt bra och även närkampsspelet tycker jag funkar över tid. Däremot så skulle vi behövt göra fler mål, vilket borde kunna ordnas iaf enligt mig. Kan vi hålla i denna defensiv och Linus i mål så kanske vi kan göra en bra slutspelsserie.
Kommentera

Sv: Vita Hästen - MoDo
Robin Ztorken L: Jag tycker mig ha hört resonemanget varje år, men varje gång vi då värvat har det visat sig att det inte gjorde någon större skillnad.
Kommentera