1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1934512

Sv: Södertälje - Modo
Monno: så sjukt sur förlust!!! Ja karla är så jäkla ojämn... känns som modo har många sådärspelare som kan blixtra till ibland men aldrig kommer släppa till helt för. Om dom inte kan få in mer jävlaranamma. Lite bortskämda. Sur förlust som sagt när det känns som vi har jävlaranamma med oss!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje - Modo
wolper: känns så extra surt å förlora idag när de kändes påslagna idag. va dålig domarkvalitet idag men modo hade ändå chansen och slarva bort det. Men kan de försöka bygga på detta och vara redo för slutspel så. bygga vidare för år framöver så kan det bli något. Men känns som at det är endel spelare som måste växa i modo för att vi skall kunna var med och slåss för hellqvist tror jag på! Skulle vara underbart om vi iallafall kan få spela playoff i år och ha noll förväntningar!
Kommentera

Sv: Södertälje - Modo
wolper: Fast tycker Karlkvist i år ändå hållit en betydligt jämnare nivå än tidigare år. Främst då arbetsinsatsen jag tänker på. Men idag såg det som orkeslöst ut på något vis.

Sen stör jag mig mer och mer på Björklund så fort han inte producerar. Han lägger sån jävla energi på annat än sitt egna spel allt för ofta.
Kommentera

Sv: Södertälje - Modo
wolper: Vi behöver byts ut 5-6 trötta forwards mot några som kan göra mål.
Lägg ner den där 300 kg kedjan dom är odugliga.
Har dom ens gjort något mål denna säsong?
Kommentera