1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478938 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1940651

Sv: Tingsryd - Modo
Från Hörnefors:
Inte för att vi kommer nå någon form av samförstånd men man har ju ett antal lägen framför nål som man inte lyckas få dit. Tex - mex gör ett par rätt bea räddningar. Man spenderar mkt tid i motståndarnas zon men får inte till det, problemet är att man inte riktigt har en andrakedja som kan hjälpa till, Jellvert-linan har mkt i sig men tyvärr har det inte lärt sig göra mål på denna nivå än.

Vari tycker du ensteöm brister? Postionspel, passningsspel eller är det att han inte kan ta puck från egen zon och snärta in den 1gång/match?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo
Tarasov: Svar till ivandrago! Enström drar ned tempot, det är sällan han slår snabba direktpass, det är sällan han utmanar i anfallszon. Alla vet att han är ofarlig i anfallszon för han söker bara pass och då kan motståndarna koncentrera sig på att täcka av passningsvägar. Han spelar mest i HA men har bara gjort 5 poäng på dom senaste 18 matcherna. Och nu så har han börjat tappa puck och missa passningar. Han är fortfarande våran bästa spelare och förmodligen HA`s bästa defensivt. Men han skulle kunna vara mycket bättre offensivt.
Kommentera