1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478951 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1943061

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: visa ord där! Undra jag med! Någon orsak måste det finnas
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo
wolper: Första målet stod tre modo spelare vid sargen högt upp i zonen i bp och inte lyckas få tag på pucken utan blir överspelad när inte Wernblom hänger med sin gubbe. Där blir det fel, fel och fel.
Andra målet slänger Tobias Enström en chans backhand utefter blålinjen och hoppar över sargen för byte, det målet är helt och hållet hanns.
Sudden målet, där hänger inre Hedberg med sin gubbe.
Jag tycker det var konstig matchning av spelare i sudden. Där borde man ha pucksäkra snabba spelare inte TE, Björka och Karlkvist.
När det gäller Tobias Enström så tycker jag han är bästa Modo spelaren men jag för står inte varför att han hela tiden drar ned farten när vi vinner puck i egen zon, han vänder hem och vänder hem och back back passar så mycket att forwards hinner åka sig trött innan vi ens kommer till anfall, det gör ju att forwards sänker farten och motståndarna hinner ställa upp försvaret eller checka fast oss. Jag förstår att det är så han har spelat i NHL, men det passar inte i spelsystemet som Hellkvist försöker att få in. Han är så skicklig att han skulle kunna slå väldigt snabba förstapass.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
wolper: känns som spelare blir förslöade i modo/tappar självförtroendet. Björka har varit min favvo förut men i år känns han inte bra. Vissa matcher känns han så jäkla seg till byten. Känns som han inte anstränger sig för att byta. Jakobsson börja jag ge upp. Karla är värd och ha kvar men så jäkla ojämn så det skriker om det. Hedman guldstjärna för att han var en av få som stanna eftet shl men känns som han inte klara stressade situationer. Eriksson har jag aldrig gillat, osäker. Hanses är en annan målvakt i år. Verka längta efter leksand. Osv. Många som gör det bra med men känns inte som att laget faller ihop. Bah less
Kommentera