1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1949326

Sv: Modo - Oskarshamn
Tarasov: Norlinder hade en genomåkning som var värt ett bättre öde. Hade han skjutit mål själv eller fått fram passet till Björka hade det nog varit highlight på den också. ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn
Monno:

Alltså jösses. Nu hoppas jag att hela Örnsköldsvik sluter upp och går på matcherna, det är det här vi har väntat på! Spelglädje, ungdomlig entusiasm, snygga mål, hårda tacklingar, trash talk. Nu vill ha Kempis-stämning på läktarna igen!

Jag kan till och med leva med att Hedberg fattar idiotiska beslut titt som tätt, det är ändå uppfriskande att se någon göra klubba-skridsko i eget sarghörn där de flesta hade slagit iväg pucken i panik.

Satt med ett stort leende på läpparna under hela matchen, till och med när vi låg under. Jag insåg hur mycket jag har längtat efter detta. Den här gnistan har jag inte sett på evigheter.
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn
Monno: Förstalinan med Karla och C.o var faktiskt blekast ikväll(dock inte dåliga) och vi sätter ändå 4 puckar!
L.P vilken jävla rockstjärna killen är! Sjukt!!

Om detta varit Modo för några år sedan hade vi suttit och svurit över misslyckade sista-minuten värvningar medan L.P och Norlinder spelat J20..
Men inte i år!
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn
Monno: Om MoDo och Oskarshams formkurvor för de senaste fem matcherna håller i sig, så går vi om dem. Men med Modos vanliga flyt slutar väl då istället Leksand tvåa i serien.
Oskarshamn har iofs grym målskillnad, och möter många bottenlag. Men men, det blir spännande till helgen.
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn
Monno: Detta gjorde min dag! Forza MoDo ❤💚
Kommentera