1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480788 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965102

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Övriga klubbar brukar dock inte ha så hög svansföring och framförallt behandlas de inte hela tiden som medias (och för den delen domarnas) gunstlingar. Jag har mycket mindre problem med Panterns dribblande, för de försöker inte framställa sig helylle och vara hela sveriges lag. Det är nog präktigheten kombinerat med att man genom åren aldrig någonsin levt upp till den vackra och polerade ytan man vill framhäva som stör mig mest.

Eller fel. Det faktum att jag kunnat ta gift på att om något lag skulle få en utvisning på slutet så skulle det vara Mora. Jag har bekanta som håller på Leksand som tyckte att mora hade jättemånga fördelar från domarna när utvisningsstatistiken var jämn en match. Jag förstår dem, för under den här serien så har Mora spelat i numerärt underläge mycket mer än Leksand trots att man generellt varit det mest spelförande laget. Det är inte en tillfällighet, utan det är nästan ALLTID så när Leksand spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Leksand har haft 3 minuter mer PP än Mora, om det är mycket så visst.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nära Illuminati bekräftat?

Nej, MoDos tillkorta kommande är bara deras egna fel och inte Leksands. Är nog bra att de sker rotation mellan ligorna om Modo någonsin kommer lyckas ta sig till ett kval.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ja jag har fått säga mitt så jag är nöjd. Skönt att någon mer än jag har lite överseende med Pantern.
Kommentera