1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1971592

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: så hade det nog inte låtit om han hade hamnat hos er.... 🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MrLöven: Det hade troligtvis varit samma orimliga upphaussande, där endast SHL hade varit godkänt betyg. Jag har inte helt kolla på hans historik men tycker det kan nästan krävas lite mer kontinuitet innan man kan sätta messias stämpeln. Asplöven sejouren slutade ju ändå i KK, så. Och OIK hade en ganska god grund sen åren tidigare satt. Ålund och Hallbergs inflytande ska nog icke förringas heller.

Med det sagt vet jag inte hur lyckad modos ingen sportchefsfilosofi heller kommer vara. Får väl förlita sig på att de verkligen värvar in spelar de har god koll på.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MrLöven: Det hade låtit precis likadant. Efter den här säsongen där allt han gjorde gick rätt så ser jag det som omöjligt att förbättra resultatet. Tvärtom är det lite samma läge som när Nubben gick till Frölunda, dvs till ett lag med mycket mer resurser och där hans fingertoppskänsla skulle få dem att lyfta.

Kentää kan mycket väl lyckas i Löven, men han kommer att jämföras med årets säsong och då blir det alltså väldigt svårt att inte nå ett "sämre" resultat då han sannolikt har klart högre budget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MrLöven:
Definitivt inte😂 Tycker han ärver ett ok material. Lindqvist/Andersson är dugliga centrar det finns utvecklingspotential i OSL och William E. De andra på fw sidan kan man säkert hitta roller till de som är kvar. Backsidan får han börja om med vilket måste kännas rätt tacksamt.
Kommentera