1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478936 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1985566

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Ingen kan väl kalla Linus Pettersson som stor och kraftfull. Samma sak gäller väl Wernblom.
Dessutom verkar backarna inte heller hamna i den kategorin med Enströms i första hand, men egentligen är väl bara Hedman särskilt fysisk där.

Han kanske föredrar större spelare, men det är inte så att små inte har en chans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det jag menade var att han föredrar spelare som inte är rädda när det smäller, och vågar ge sig in där det gör ont.
Om man ser till vilka som värvats in till i år är de stöpta i en och samma form. Uppenbarligen något Hellkvist tycker man saknat.

Om man dessutom skulle ta sig hela vägen till SHL-kval tror jag det är ännu viktigare att medelvikten inte ligger på 65 kg..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ser SDHL Modo mot Luleå. Kul att det visas på Tv:n!
Men, Luleå är ju som en annan division. Överlag är det rätt ojämn nivån. Dom som är duktig håller hög nivå medans vissa känns som dom knappt kan ta emot ett pass.

Sen funderar jag på fysiken, Boorken gick ut på Twitter och kritiserade Damkronornas krav mot hur villiga dom är på att träna. Gissar det är Eliasson han pratar om när han säger att en spelare i damkronorna klarade 0 chins, sprang 3km på 16min och hoppar 1.90 i stillastående längd.
Det jag funderar på mest är just hur bra målvakterna ofta upplevs, och hur det kanske kan bero på att dom ofta har samma tränare som herrarna och tränar på samma sätt som dom?

Samtidigt tycker jag många ledande spelare inom Modo dam verkar haft rejält bra fysik.

Det måste finnas en anledning att USA-Kanada är sjukt underhållande matcher med bra fart medans typ Sverige-Finland är ett sömnpiller. Eller är det bara att dom har större utbud? Eller kan NA spelare träna så pass mkt mer?
Kommentera