1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479828 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1999347

Sv: Västervik - Modo 2019-10-27
Bad_Brett: Som sagt så tycker jag inte det är så illa som det ser ut, utgången av fällningen blir tyvärr värsta tänkbara annars hade nog ingen brytt sig nämnvärt om situationen.
Tycker det är bra att domarna hade viss känsla att inte blåsa för jag tycker att JJ sätter sig själv i den situationen och faller väldigt lätt.
Men som sagt så är det ingen tvekan om att det skulle kunna blåsas på den men jag är mer irriterad varför man ens försätter sig där med en man mer på banan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo 2019-10-27
Gavelo: Det kan nog lätt uppfattas som att JJ tappar skäret av sig själv men tittar man på reprisen ser man ju att slaget sätter honom ur balans.

Att han sen "sätter sig i den situationen" är ju inget argument för domarens beslut, direkt. Hade han inte blivit fälld så hade han ju fortsatt driva framåt alternativt droppat till Karla, så alternativ fanns.

Men jag förstår hur du tänker, och jag tyckte kanske också att den såg billig ut initialt, men inte när jag ser reprisen. Och jag hade nog reagerat på den trippingen oavsett var på banan den hade skett.
Uppladdat:

450x300-jj.pngjj.png

Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2019-10-27
Gavelo: Domarna har "känsla" som låter bli att döma efter regelboken? Även jag kan tycka att det är för petigt ibland men det är ju just den här typen av spelförstörande moment, när spelaren i fråga inte ens försöker nå pucken, som vi har velat få bort.
Kommentera