1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479802 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1999406

Sv: Västervik - Modo 2019-10-27
Confusius: Känner igen retoriken, gissar på ett visst klientel där...

"Ja, jag kastade ut den unga tjejen för en läktare så hon fick åka ambulans, men det var hon som började! Jag agerade bara i självförsvar, jag svär asså, hon hade dödat mig om jag inte gjort något!"

En annan hade ju varit korkat nog att erkänna och säga: "Jag hade druckit alldeles för mycket och när jag upplevde det som att de hånade mig såg jag svart och knuffade henne, utan att tänka på risken att hon kunde falla ner för läktaren".

Hoppas det finns någon kamera som har fångat händelsen, annars går väl idioten fri.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo 2019-10-27
Bad_Brett: Man såg ju i sändning igår att MoDo-spelarna alla stod och tittade på något som utspelade sig på den läktaren efter matchen, innan dom tackade klacken! Så nog lär det finnas vittnen ;) Skulle inte förvåna mig om tuppjucket är MoDoit.
Såg efter ett MoDo-mål att det var en ensam person som firade som en galning uppe på den där läktaren.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2019-10-27
Hur många matcher har Öhman varit bänkad hela matcher? Såg att han hade 0 minuter igår. När man ser han spela så känns det som han spelar med en sorts förväntan om hur han ska spela, det har inte funnits några avvägningar i hans spel, ser mest som en junior som försöker dribbla i varje läge.

Förstår inte att det ska vara så svårt att förlita sig på ett bra förstapass och sen ta det därifrån, han styrkor ligger väl i anfallszonen så varför krångla till det i övriga zoner?
Kommentera