1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478884 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2012829

Sv: Apropå ingenting...
gizzo: Modos sportchef borde satsa allt på en ny förste keeper, kan omöjligt se, att varken Lundin eller Hanses kan prestera det som behövs under en väldigt intensiv period som ett eventuellt kvalspel innebär, tittar man på tidigare kval så har ju verkligen målvakterna avgjort serien i mångt och mycket. Så skramla ihop det som finns kvar o ut och leta, vet att marknaden är begränsad men ny keeper är ett måste.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy : Ja, precis... Enda anledningen till att jag håller mig ifrån att avfärda lövens SHL-chanser stavas Cannata, med en annan målvakt hade de nog inte ens legat topp-2.

Sett till tidigare säsonger i HA är vår nuvarande placering helt klart godkänd, ser man hur många pinnar det är ner till 9e platsen är det mer än godkänt. Sen förstår man att det byggdes upp en viss förväntan under vår streak, vilket har gjort supportrar lite vilsna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy : Då kräver du naturligtvis också att laget ska spela som ett lag igen? Våra målvakter var bra när laget spelade fokuserat försvarsspel. Vore kul med en toppmålvakt, men hela laget ska ju spela försvar, när så krävs.
Kommentera