1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2016023

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
Gavelo:Vet inte om vi har någon riktig straff specialist i årets trupp, i alla fall just nu! Karla har väl inte glänst i just det...From har ju farten men lite för fumlig just nu, Tambellini borde ju vara bra på detta, kanske för långsam men kan ju placera som ingen annan. Jonsson kanske för långsam men har ju målkänsla. Olofsson borde ju vara riktigt bra på detta men är väl ganska iskall just nu , Kanske Norlinder eller Pettersson två trollgubbar med klubborna som gör lite det oväntade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
locken: Fart är inte det viktigaste i straffar, snarare tvärtom om man lyssnar på målvakterna som t.ex petter Rönnqvist
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
locken: Förstår inte varför så många tycker att Tambellini är långsam. Han är väl snabbast i den kedjan. Johnsson är långsam däremot.
Sedan undrar jag om du tycker Schremp åkte snabbt på sina straffar...

Tamebellinis skott är så skjut snabbt och oannonserat. Målvakten hinner inte riktigt se att han är på väg att skjuta och reagerar därför ibland långsammare. En annan fördel är att det blir mer svårläst än när någon spelar på hans position i pp inte skjuter, utan bara fördelar puckarna.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
locken:
Det skulle kunna vara en ide att skicka fram tvillingarna i en sån här match, ofta är juniorer lite mer friska i sådana här lägen.
Kommentera