1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2016061

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
hk: spännande att se hur vi tar hemmamatchen mot timrå nu utan tambelini och match borta mot västerås två dagar innan. Blir tufft. Men skall bli så jäkla nice med hemmamatch och hoppas det blir ett jäkla tryck och får gärna komma en massa timråiter på bortastå så de kan få uppleva förlust i våran arena med😉

På tal på annat. Så tycker jag att inför matchen klippen på cmore har varit ganska tråkiga men senaste två med sylwander var så jäkla roliga. Keep on goin syllet!!😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
wolper: Rolig match igår! Tror inte jag sett nån match tidigare i år med så mycket kamp, intensitet och faktiskt tacklingar(som man så sällan får se numer)
I 5 mot 5 hade full kontroll mest hela matchen, märktes framför allt i tredje perioden där man förväntade sig en anstormning från Timrå, men blev istället Modo som pressade hårt för ett 4:e mål.
Sedan bjuder vi in dom med ett gäng utvisningar i slutet, vilket känns ruggigt onödigt.

Öhman var stabil och toksatsade inte framåt som han gjort tidigare. Bättre avvägningar.
Tycker han förtjänar en plats i ordinarie backuppställning, frågan är mer vem av Hedman och Tommy E som borde få flytta på sig efter JVM.
Hade själv flyttat på Tommy, men det är inte självklart på något vis. Hedman har sett seg ut, dock skulle ett backpar med Öhman/ Tommy E bli alltför vekt i mina ögon.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
wolper: Tror det är 3 bussar fyllda. Så äntligen får ni uppleva lite läktarkultur i Fjollröven. 😎
Kommentera