1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2016404

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
locken: Precis det From behöver jobba på är jämnheten. From är ju dock en sån spelare som kan bryta mönster och även fast han har en sämre match så kan han göra mål. From är troligtvis den forward med störst uppsida i truppen men han tar för många dumma beslut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2019-12-20
modomille:

From kan bli riktigt bra, han kommer från en tung säsong senast och tycker han än så länge varit en tillgång och höjt sitt offensiva spel. Men finns mer att hämta därifrån, kan han bara jobba med puckkontroll och lära sig hantera den tillsammans med hans fart kommer han bli en riktigt bra spelare. Han har ju farten och skottet, men verkar ha lite tungt med att ta sig ur svackor, måste jobba med det mentala också känns det som.

En spelare jag gärna ser i en HA trupp nästa år.

Hoppas verkligen att man försöker skriva kontrakt med spelare som Olofsson, From mfl tidigt, alla kan vara spets i HA men även spelare i 3-4 kedjor i SHL.

Dessutom får vi bättre ersättning om dessa är under kontrakt och ett SHL lag vill ta över dem, svårigheten är väl att övertyga spelarna om att skriva ett extra år. Men det är väl här fonden kommer in, vi måste kunna ge dessa bättre lön än vad de skulle få i en tredje/fjärde kedja i SHL, då kan de tänkas stanna.

Karla sa ju i en intervju att han haft och nobbat bud från SHL i princip varje gång kontraktet gått ut då det varit för dåliga rent ekonomiskt, alltså stannade han pga att vi kunde erbjuda en högre lön. Så de extra tillskottet från fonden gör nog verkligen skillnad, vi kan behålla spetsen ett år extra istället för att de tar en lägre lön och lirar i 3-4 kedjan i SHL.
Kommentera