1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2016452

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Precis. Ändå sättet att få slut på ett eskalerande problem är att verkligen ta tag i det och inte sopa det under mattan. Då måste också vi äldre ta bort ansvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: hoppas du menar ...ta vårt ansvar, haha
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Så skönt att se hur människor sluter upp inför detta. Vi har alla vårt ansvar att stå upp för den hockey & den läktarkultur vi vill ha. Att föregå med exempel är något alla & envar kan bidra med.
Om ramsan inte känns ok, sjung inte med är ett enkelt sätt. Kom dock ihåg att alla inte vill stå i rampljuset eller törs säga rakt ut om nåt känns fel.. Alla är inte Tarzan, men alla kan bidra på något sätt.

Bara det att vi diskuterar ämnet är ju att inte sopa något under mattan, jag tror nog vi är fler som vill ha skön stämning på läktaren, så jag är optimistisk & tror inte apfasonerna kommer öka.

Jag får ut stress ur systemet genom att sjunga & hoppa på stå! Jag blir glad av att vara med i klacken, att spela ut aggression, är nåt helt annat..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Instämmer. Man blir ju mörkrädd när man läser kommentarerna att vissa inte tycker det är så farligt och att man helst ska släppa det och gå vidare.
Kommentera