1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043002

Sv: Modo - Tingsryd 2020-03-04
Nucky: Jag ser inte många andra i detta lag leverera sådana passningar, snacka om "genomskärare" till VB, såg ut som han ställde hela motståndarlaget med den passningen. Hans hockey-IQ är fantamej skyhögt. Räknar kanske inte med att han håller uppe denna nivå, men likväl imponerande att gå in och leverera i denna typ av "måstematch".

Iikka kändes förövrigt väldigt ensam igår, vet inte hur många zone-entries han hade utan att några kedjekamrater var i närheten.

VB är väl annars en spelare som förtjänar att lyftas fram, tycker han har klivit fram nu på slutet (en effekt av att nästan ha varit utanför laget?) även om jag hade lite svårt att förstå varför JP skulle gå före honom. Möjligt att Björn var missnöjd med något, men det verkar ha gett effekt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2020-03-04
7r1l5k3: Nu var det visserligen rätt svagt motstånd igår, men tycker tycker överlag alla kedjor börjar tända till mer och mer.
4:e hade några riktigt bra byten, likaså 3:e med LP i spetsen.
Håller med dig om hans spelsinne, backhandpassen till VB är urläcker.
Tycker han också känns starkare och snabbare nu än sedan i höstas vilket isåfall borde ge honom mer istid, eftersom det är just det fysiska som varit hans akilleshäl.

Om han är lika bra mot bättre motstånd på Fredag tycker jag han är given.
Kommentera