1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044195

Sv: Grishockey 2020
Nucky: Nån jag är taggad att se i finalen är allas vår Belov! Känns som att han är en robot man kan ställa in hur man vill ha honom sen kör han bara. Vore mysigt om han kunde reta gallfeber på lövens primadonnor (som naturligtvis sopar på Belov utan att han bryr sig) och sen åka förbi båset och le med sin musch och stora glugg i käften.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Grishockey 2020
Donald: Davai Davai framåt kötta Nikolai!!
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Donald: Hutchings känns som en kille som kommer att vara lätt att reta upp så att han tar ett onödigt matchstraff och även weigel.
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Donald:

Har man spelat slutspel i khl har man nog en hel del rutin. Är verkligen spänd på att se Belov proppa weigel och Ottosson på blålinjen. Senast hade han ju kunna släcka Ottosson rejält men gick in precis lagom hårt för att markera sin närvaro.

Lite störande med enströms eventuella skada, annars är det ju i dessa matcher han ska göra skillnad.

Tror våra rutinerade spelare med stark modo koppling kommer offra allt i slutspelet, dom kommer bli legender om dom spelar upp oss. Sedan känns det bra med shl rutin i Rosdahl, forsberg och sylwander. Dom har rutinen och nu chansen att få vara med om nått stort och vinna nått viktigt.

Härlig känsla att inte vara favoriter i finalen. Alla räknar med att löven ska ta detta.

Kan det bli tisdag snart!
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Donald: Laget har karaktärer som nog kan grisa med smartness. Hellkvist har rutin för detta. Gissar att alla vet sin roll. Toby E kommer att vara grym med sitt obrydda lugn men med en grisig uppsida. Hade han typ 24 minuter sist....
Låst ämne