1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044310

Sv: Grishockey 2020
puffe:
Det har varit några härliga dagar sedan fredags, det är nu hoppet och förväntningarna är som störst. Hoppas verkligen vi kan ta oss förbi detta hindret. Kanske gruppen fått ett lyfta av att gå segrande ur kampen om andraplatsen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Grishockey 2020
Tarasov:

Ja man hade verkligen glömt bort hur slutspelskänslan känns. Och nej jag räknar inte förra årets deltagande i fejkserien där man även ger lag 8 chansen att gå upp. Hade det varit rättvist hade lag 1-2 kvalat mot SHL och resten fått lira golf.

En skön känsla har man nu och så fort man stannar upp kommer tankarna på finalen.

Jag ska passa på att försöka njuta hur det än går. Tycker det är stort av klubben att lyckas få till en vändning på ekonomin, publiken och framförallt det sportsliga. Det är riktigt kul att vara modoit just nu.

Även vid missat kval ska jag försöka se det positiva i att vi blivit bättre och bättre för varje säsong, och fortsätter man bara så här är det bara en tidsfråga när man spelar i SHL igen. Blir det inte denna säsong tror jag vi kommer utmana varje år framöver, så länge björn och Widebro fortsätter utveckla klubben. Sedan kommer det bli en magisk final mot våra rivaler löven, så gäller att passa på att njuta av denna stund och den spänning man kommer uppleva, det är få förunnat!
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Tarasov: Ja, jag ser faktiskt en del potentiella matchvinnare i detta lag, som inte är i förstafemman. om allt funkar har vi gifttga spelare överallt . Hur ska Löven ,
som storfavoriter , hantera alla dessa hot. Jag tror vi får möta SHL-lag 14 trots allt
Låst ämne